bestellen

Informatie over het bestellen via de webshop

Via onze webshop kunt u gemakkelijk producten bestellen. Het kan voorkomen dat een bepaalde product niet in onze webshop staat. Neem dan gerust contact met ons op. Vaak kunnen wij meer producten leveren dat getoond worden.

Als u gaat bestellen dient u uw gegevens in te vullen. Ook kunt u aangeven of u een account wilt aanmaken. Een account aanmaken kan door een bestelling te plaatsen en op de afrekenpagina onder de factuurgegevens aan te vinken dat u een account wilt aanmaken. U ontvangt na de bestelling een e-mail met uw accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) en een link naar de Mijn Account pagina.

Desgewenst kunnen wij ook op een ander adres afleveren. Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. U kunt de bestelling bijvoorbeeld op uw werk laten afleveren, of aan iemand anders voor wie de bestelling bestemd is. Let dan goed op dat het juiste afleveradres wordt invoert.

Wij werken met Ideal waardoor u gemakkelijk via diverse banken u bestelling online kunt betalen. Dit is betrouwbaar en veilig.

Leveringen binnen 25 kilometer buiten Borger zijn gratis aan huis.