Verkoop

Audio

Vogelzang Borger is dealer van Yamaha, JVC, Salora, Kenwood, Krüger&Matz, Muse en Soundmaster. In onze winkel is een demo-opstelling aanwezig van Yamaha. Kom gerust langs en ervaar dit prachtige systeem!

Ook is er een opstelling aanwezig met een ruime keus aan verschillende audio gerelateerde producten. Denk hierbij aan wekkerradio’s, draagbare radio’s op accu, bluetooth speakers, partyboxen, stereosetjes, DAB+ en internetradio’s, platenspelers, oordopjes en koptelefoons.

Televisie

Bij ons in de winkel hebben wij een ruime opstelling staan met flatscreen-tv’s van verschillende bekende merken.  De tv’s zijn verkrijgbaar in verschillende grote’s oplopend van 24 tot 65 inch.

De merken die wij verkopen zijn: Loewe, Samsung, Panasonic, Philips, LG, Sony, Salora en Sharp.

Wij zijn in het speciaal Loewe dealer. Loewe is een premiummerk dat zich richt tot een publiek dat de voorkeur geeft aan een kwalitatief hoogwaardige televisie met een fraai design en geweldige audio.

Loewe steunt op drie pijlers: zinvolle innovatie, minimalistisch design en exclusieve individualiteit. Met de modernste technologieën, een apart design en producten die exclusief aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant, maakt Loewe het verschil.

Dankzij deze ruime opstelling, kunt u alle soorten en grote’s optimaal met elkaar vergelijken. En kunnen wij aan u een passend aanbod bieden aan de hand van al uw wensen en behoeften.

Retro

Bij ons in de winkel hebben wij een ruime opstelling staan met Retro Design Audio! Dit zijn prachtige platenspelers en Internet en DAB+ radio’s met oude en de nieuwste technieken verwerkt in een oud jasje.

Dankzij deze producten kunt u genieten van verschillende functies, zoals DAB+, elpee, usb, bluetooth, cd en zelfs cassette.

De merken die wij verkopen op het gebied van Retro Audio zijn: Muse, Krüger&Matz en Soundmaster.

Witgoed

Bij ons in de winkel hebben wij een ruime opstelling aan verschillende soorten witgoed staan. Wij bieden u een ruime keuze aan wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van verschillende bekende merken.

De merken die wij verkopen zijn: Miele, Siemens, Bosch, Sharp, Whirlpool, Indesit, AEG, Etna en Candy.

Dankzij de ruime opstelling, kunt u alle soorten optimaal met elkaar vergelijken. En kunnen wij aan u een passend aanbod bieden aan de hand van al uw wensen en behoeften.

Huishoudelijk

U vindt bij ons in de winkel een gevarieerd assortiment klein huishoudelijk, zoals stofzuigers, koffiemachines, waterkokers, keukenmachines etc.. De merken die wij onder andere verkopen zijn Teesa, Inventum, Severin, Etna, Miele, Hoover, Numatic.

 

Accessoires

Bij ons in de winkel hebben we een uitgebreide voorraad aan:

 • Allerlei kabels en adapters
 • Ziggo-gecertiviseerde Coax-kabels
 • Signaal & Wifi-versterkers
 • Lampen van Philips en Osram
 • Televise muurbeugels
 • Stofzuigerzakken
 • Stofzuiger onderdelen
 • Diverse soorten filters
 • Batterijen
 • Stekkerdozen
 • Vervangende afstandsbedieningen
 • Reinigingstabletten

 

Staat hier bovenstaand niet tussen wat u zoekt? Het kan zijn dat we het product wel op voorraad hebben maar in de lijst hierboven niet bij staat. Dit komt omdat ons assortiment dusdanig groot is dat wij niet alle producten kunnen benoemen.

Bel gerust naar de winkel op telefoonnummer 0599- 23 42 14 en vraag naar het product waar u naar opzoek bent. Hebben wij het toch niet liggen? Dan kunnen wij het vaak wel voor u bestellen! En is het meestal dezelfde week als nog geleverd.