Reparatie

Is één van uw apparaten defect? Of geeft uw apparaat een storing?

Dan bent u bij Vogelzang Borger aan het juiste adres! Wij voeren vakkundige reparaties uit aan al uw elektronica. Denk hierbij aan witgoed, bruingoed, en klein huishoudelijke apparaten zoals bijvoorbeeld stofzuigers.

Deze apparaten kunt u langs komen brengen in de winkel, dan wordt er dezelfde week nog naar gekeken.

Reparatieafspraak

Betreft het een groot apparaat? Maak dan een reparatie afspraak. Dit doet u door ons reparatieformulier in te vullen, onze monteur komt dan gewoon bij u aan huis. Zodra u het reparatieformulier heeft ingevuld, neemt onze monteur zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook een afspraak inplannen door naar de winkel te bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0599 – 23 42 14 van:

  • Maandag tot en met donderdag: 09:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag: 09:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

Leenmachine

Gaat de reparatie langer duren dan gedacht, en kunt u echt niet zonder uw machine? Of het nou gaat om een wasmachine, droger, vriezer, koelkast of stofzuiger, wij hebben altijd een goedwerkende machine of apparaat voor u klaar staan.

Deze apparaten kunt u GRATIS van ons lenen tot uw eigen machine is gerepareerd. Grote apparaten worden ook nog eens binnen een straal van 10 kilometer van Borger GRATIS bezorgd en aangesloten.

Woont u verder dan 10 kilometer bij ons vandaan? Dan zullen wij u vragen om een kleine vergoeding te betalen voor de bezorging, afhankelijk van het aantal kilometers. Het lenen en aansluiten van het toestel is uiteraard gewoon GRATIS.

Had u een leenmachine gewenst? Overleg dit dan even met onze monteur of bel naar de winkel. Als u ervoor kiest om het met onze monteur te regelen, hoeft u zelf niets te doen. Hij zal dit aan ons terug koppelen, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Reparatieformulier

    Bij verzending van dit bericht gaat u akkoord met onze privacybeleid

    Mogen wij u opnemen in onze mailinglijst?
    Ja